wp7933e512.png
wp89e5fd59.png

© 2012 Hondentrimsalon Natasja

wp2371eaae.png

De kat wordt los op de tafel gezet en met behulp van een matje, waar hij lekker zijn nageltjes in kan zetten, volgt de behandeling.

Wanneer een kat enorm geklit is wordt deze geschoren, gewassen en gedroogd. Soms is het scheren voor een kat al zo intensief, dat gekozen wordt om deze keer niet te wassen.

Behalve geschoren kan een kat heel goed worden geplukt, zowel de lang- halflang- als de kortharen. Hierdoor wordt de vacht luchtiger en veel handelbaarder voor de eigenaar. Eventueel kan dan wel buik, oksels en liezen worden geschoren.

Katten die regelmatig in de trimsalon komen, wennen steeds meer aan de behandeling. Ze genieten er zichtbaar van.

 

wp52006dab.png
wp7bbff9f4.png
wp8f3591a6.png
wp6140a078.png

Sinds 2007 ben ik eigenaar van een zwarte Engelse Cocker Spaniel. Ik ben haar gaan showen.  Hierdoor ben ik me gaan specialiseren in dit leuke en mooie hondenras. Ik heb hiervoor een masterclass gevolgd en heb een diploma gehaald. Ik volg nog steeds cursussen en workshops om mezelf te blijven verbeteren. Met een showhond kunt u bij mij terecht, maar ook een makkelijk huishondenmodel kan worden aangemeten. Probleem-en castraatvachten krijgen de benodigde behandeling.

Ook doe ik mee met trimwedstrijden met de Engelse Cocker, dit heeft al een tweede en derde plaats opgeleverd. Ook hierdoor blijf ik up-to-date wat betreft het trimmen van de ECS.

 

Verder kunnen wij advies geven omtrent voeding, vachtverzorging en aanschaf.

 

 

 

 

 

wp3fecd082_0f.jpg
Masterclass wedstrijdtrimmen ABHB, 1-2013 olv Wendy Kuhn